Uurwerk Armani gekocht, levering langer dan 14 dagen. Er ontbreekt een bijpassende luxe horlogeband, een paar keer gemaild maar GEEN reactie!!! Ook bij uurwerk geen certificaat echtheid,...Uurwerk Armani gekocht, levering langer dan 14 dagen. Er ontbreekt een bijpassende luxe horlogeband, een paar keer gemaild maar GEEN reactie!!! Ook bij uurwerk geen certificaat echtheid, dus veronderstel ik dat deze namaak is.
Ik voel mij echt in het zak gezet,...
Sharon
Mooie sieraden, goede prijs, goede service. Wordt netjes aangegeven waar je bestelling is.
Roos
Zeer goede service. Snel in huis en altijd goed op de hoogte via de email. Maar ik heb een mailtje gestuurd en nog steeds niks terug gehoord.
Christa
Met outletuur altijd bij de tijd. Beloven wat ze doen na bestelling de volgende dag in huis. Perfect horloge geleverd, snel mooi en niet duur.
Steven
Een heel goed product, vandaag besteld, morgen geleverd. stipt geleverd.
Larissa
Super goede service, Altijd word je goed op de hoogte gehouden. Wanneer het binnenkomt, hoelang het duurt etc.
Dylan
Levering optijd, alles in orginele doos plus de orginele bij behorende papieren. En spotgoedkoop vergeleken met andere sites wat opsomt tot een zeer goede website ik raad het dus ook zeker aan.
Naima
Erg tevreden snelle levering. Ben erg blij met me nieuwe hologe
Gemco
Lang gewacht op me horloge
Maciej
Item 100% Genuine. Delivered on SATURDAY! I've wait less than 48 hours so everything on top the level. I'm truly satisfied! Thanks guys!