Super snelle levering!! Erg blij mee Gaat het zeker door geven. Snelle levering, en voordeliger
Diana
Mooi horloge ,leuke prijs
Charlienne
Ben zeer tevreden. Product is precies zoals beschreven wordt. Bovendien heb ik ook een leuke armband gekregen. Super snelle levering. TOP!
Rico
Afgelopen maandag 5 augustus een mk horloge besteld voor me vrouw. Super snel verzonden had hem de volgende dag meteen in huis. Super mooie horloge en kreeg er een mooie armband. Me vrouw is er heel...Afgelopen maandag 5 augustus een mk horloge besteld voor me vrouw. Super snel verzonden had hem de volgende dag meteen in huis. Super mooie horloge en kreeg er een mooie armband. Me vrouw is er heel blij mee. Ik zou iedereen aanraden om hier je horloge te bestellen.
Cees
Super, alles is keurig op tijd geleverd, nette verpakking en mijn horloge is top. Dit noem ik uitstekend!!!
Patrick
Geweldig product, zeer goede prijs, en een zeer snelle levering. Kortom, niks dan positiviteit !
Ercan
Ben tevreden van we product dat ik heb gekocht diesel horloge Het enige nadelige was dat ik geen e-mail terug kreeg op mijn eerste mail en de levering was 2 dagen te laat maar de horloge is...Ben tevreden van we product dat ik heb gekocht diesel horloge Het enige nadelige was dat ik geen e-mail terug kreeg op mijn eerste mail en de levering was 2 dagen te laat maar de horloge is perfect en mooi
Nataliya
Ik heb mijn bestelling nummer #9045 gekregen. Maar er was geen origineel label op het horloge waar de barcode, het modelnummer en de landinformatie van de fabrikant moeten worden vermeld!waarom...Ik heb mijn bestelling nummer #9045 gekregen. Maar er was geen origineel label op het horloge waar de barcode, het modelnummer en de landinformatie van de fabrikant moeten worden vermeld!waarom ????Hoe kan ik zeker zijn van de originaliteit van het product als het zonder de originele producent-tag is gegaan !!!!!!
Angelique
Snelle levering snelke service Beter kan niet at your service