Ik krijg een bericht dat ik een horloge besteld had terwijl het parfum was😁Verder niks op aan te merken, snel verstuurd.
Martina Hommel
Geweldige horloge met armband als cadeautje. Jammer dat ik geen aankoop bon heb ontvangen. Moet veel moeite doen om achter aan gaan .
Anonymously
6 oktober besteld en nog steeds niks..steeds na moeizaam contact een mail duurt nog 1 a 2 weken. Voor kerst zwart op wit dat hij 28 of 29 december aan zou komen en weer niks
pierre van steenweghen
Zeer stipt snel en correct
Elisabeth Wighman
Het produkt was op tijd in huis ondanks drukte
Anonymously
Ik heb geen horloge aangeschaft maar eau de parfum. Volgens mij is dit namaak, het ruikt anders en blijft niet hangen.
Massimo
Zeer goed
Stella Dolcimascolo
Parfum was nep. Duur betaald voor een neppe parfum. Flesje was niet origineel. Verschillende dingen kwamen niet overeen met de originele versie. Ik voel mij echt bedrogen.
Anonymously
Bestelling netjes en snel geleverd, armband stelt niets voor, verstelapparaat is van plastic en snel krom
jos stout
Klantenservice onduidelijk lezen emails niet goed lange reactie tijd 2 horloges besteld 1 retour gestuurd ander niet gehad wegens vooraad aanbod gekregen nieuwe uitzoeken erg lang proces