Luxeist

Write a review

Iris Timmer

Prima! Alleen ben ik benieuwd met welk verzendbedrijf jullie werken. Mijn horloge stond als afgeleverd op mijn thuisadres terwijl ik niks ontvangen had. Het bleek in onze papiercontainer te zijn... Prima! Alleen ben ik benieuwd met welk verzendbedrijf jullie werken. Mijn horloge stond als afgeleverd op mijn thuisadres terwijl ik niks ontvangen had. Het bleek in onze papiercontainer te zijn gelegd. Als ik dit niet optijd had gezien was deze gisteren met de rest van het papier opgehaald en was ik dus mijn horloge van 160,- kwijt geweest.

Anonymously

Na betaling is de bestelling niet ontvangen in het bedrijf na mailing van onze kant is het in orde gekomen

Sven

Zeer tevreden van de uitmuntende service. Je wordt steeds via e-mail op de hoogte gebracht hoever het met jouw bestelling staat. De levertijd kan oplopen tot enkele dagen. Ik bestelde mijn horloge... Zeer tevreden van de uitmuntende service. Je wordt steeds via e-mail op de hoogte gebracht hoever het met jouw bestelling staat. De levertijd kan oplopen tot enkele dagen. Ik bestelde mijn horloge op 08/07 en kreeg het in de bus op 25/08. Dankzij de mooie kortingen, is het de moeite waard om even geduld uit te oefenen. Het horloge bleek na controle ook daadwerkelijk van originele makelij te zijn.
Bedankt OutletUur!

Philippe Proost

Tool dst ze meeleveren om armband aan te passen is niet compatibel en nutteloos.

Anonymously

Zoals verwacht alles ok.

Patrice Santy

Super dael ' zeer vlot toegekomen.
Dank met voorbaat.

Rick Jeunink

Eerste bestelling. PostNL gooit roet in het eten, dus heb nog niks kunnen beoordelen