Write a review

97% of the customers recommend this company.

Paula Kusters

Beste Paula,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Paula,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

Ingrid

Beste Ingrid,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍓
Het...
Beste Ingrid,

Cecat Jenny

Correcte levering

Beste Jenny,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Beste Jenny,

Terese Viergever

Was de 1x

Beste terese,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Beste terese,

Anonymously

Secure and reliable

Strengths, improvements or suggestions

Lower prices

Lies oome

Erg goed

Beste Lies,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍇
Beste Lies,

Pepping

Goed product

Beste pepping,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🍒
Beste pepping,

Marchel Lam

Snelle levering en prima producten

Beste,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍓
Vriendelijke groet,...
Beste,
Vriendelijke groet,

Jolanda Karman

Goed snelle levering

Kristel vosters

Zeer goed

Beste Kristel,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het...