Write a review

97% of the customers recommend this company.

Jos Lugten

Lekker fris, jammer dat er (nog) geen ijskoffie is.

Beste Jos,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,...
Beste Jos,
Vriendelijke groet,

Driesen

Alles verloopt vlot en snelle levering.

Beste Driesen,
Beste Driesen,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊

Linda

Beste Linda,
Dankjewel voor je review! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,

Conny

Beste Conny,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Beste Conny,
Smaakvolle groet,

Mary

Beste Mary,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het team...
Beste Mary,
Zomerse groet,

Petra van wijk

Heel goed snel verzonden

Beste Petra,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Petra,

Bynens Kristien

Juiste communicatie en levering

Beste Kristien,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Marion Kuipers

Goed bedrijf met goede producten

Beste Marion,
Beste Marion,

Anita

Duidelijke site, veel keuze en mooi dat je voor 0,01 cent 4 smaken kan proberen.

Beste Anita,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero...
Beste Anita,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero 🍓
Dankjewel,

Wendy couckhuyt

Zeer goed

Beste Wendy,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍒
Vriendelijke groet,...
Beste Wendy,