Write a review

97% of the customers recommend this company.

Carla GrΓ€ler

Beste Carla,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet helemaal compleet is geleverd.
We streven altijd naar vijf...
Beste Carla,
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
We nemen je klacht serieus en willen deze graag oplossen. Zou je meer details kunnen sturen naar klanttevredenheid@bolero.com?
We gaan er dan direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Groet,

Janny van der Schors

Goed en snel

Beste Janny,
Wat een fijne review, dankjewel! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Frisse groet,
Het team van...
Beste Janny,
Frisse groet,

de Leener nancy

Beste Nancy,
Dankjewel voor je fijne review! We waarderen je feedback enorm. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero πŸ₯
Fruitige groet,...

Wendy Straver-Bernaert

Goede ervaring snelle levering

Beste Wendy,
Beste Wendy,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero πŸ‡
Dankjewel,

A.E.G Wolgen

Bolero is een steengoed bedrijf, dat water omtovert tot een ware smaaksensatie met maar heel weinig poeder en ze zijn nog eens de goedkoopste ook, die ik tot nu toe heb gevonden.

Beste A.E.G.,
Dankjewel voor je complimenten en de positieve woorden! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling, We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe! πŸš€
Fruitige...
Beste A.E.G.,

Cuypers peggy

Het beste wat me is overkomen

Beste Peggy,
Beste Peggy,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero πŸ˜„
Vrolijke groet,

kevin vannieuwenborgh

Top service en top product

Beste Kevin,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Kevin,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊

Wilfred baars

Beste Wilfred,
Beste Wilfred,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn blij dat je de Lime smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! πŸ‹β€πŸŸ©
vrolijke groet,

Jana

Lekkere smaken. Snelle levering

Beste Jana,
Beste Jana,
Bedankt voor je positieve review! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🍈
Tot snel,