Write a review

97% of the customers recommend this company.

JH

Snelle levering en heel veel keus in smaken

Beste Joke,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet en dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,...
Beste Joke,
Fruitige groet,

R. Groothuis

Veel keus, makkelijke website, snelle service, en belangrijkste heerlijk van smaak.

Beste,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert en dat je geniet van de Bolero smaken. Tot de volgende bestelling!...
Beste,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert en dat je geniet van de Bolero smaken. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,

Sandra Dekker

Beste Sandra,
Beste Sandra,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

a.v.e

Beste A.v.E.,
Dankjewel voor je reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Rvh

Uitstekend

Beste R.v.H.,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Het team...
Beste R.v.H.,

Lisette Van Vugt

Supersnelle levering. Ze halen de producten uit de doosjes zodat het als brievenbuspakket verstuurd kan worden. De lege doosjes worden netjes meegeleverd in het pakket. Ruim assortiment.

Beste Lisette,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het...
Beste Lisette,
Zomerse groet,

emiel reijs

Ik kreeg het aangeraden na dat ik de limonade geproefd had

Beste Emiel,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je na het proeven van onze limonade een bestelling hebt geplaatst. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling!...
Beste Emiel,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je na het proeven van onze limonade een bestelling hebt geplaatst. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀

Deroy

Vaak smaken niet op voorraad

Mariska

Goed producten

Peter

Beste Peter,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de Exotic smaak zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🥭
Dankbare groet,