Write a review

97% of the customers recommend this company.

Ben

Zeer gemakkelijke website, snelle levering

Beste Ben,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Beste Ben,

Aaike

Snelle levering, ruime keuze, goede smaken

Beste Aaike,
Beste Aaike,

Arthur Brandenburg van den Gronden

Correct en snelle levering!!

Beste Arthur,
Beste Arthur,

Carine stroobants

Super

Beste Carine,
Beste Carine,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

R. de Goede

Heerlijke drank

Beste R,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero...
Beste R,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero 🍇
Dankjewel,

leon Nijssen

Good

Strengths, improvements or suggestions

no

Shauna

Absolutely Delicious!

Sandra noordermeer

Super! Ik ben verslaafd aan energy blikjes en dit is echt de oplossing op ervan te komen

Beste Sandra,
Beste Sandra,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat we je kunnen helpen met je verslaving doormiddel van bolero. ook vinden we het fijn om te horen dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Petra

Beste Petra,
Beste Petra,

jil

Top

Beste Jil,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke...