Write a review

97% of the customers recommend this company.

Ineke uit Zwijndrecht

Verrassend

Beste Ineke,
Beste Ineke,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞 En we gaan er zeker naar kijken hoe we onze ingrediënten nog beter kunnen weergeven.

Marianne De Reus

Heerlijke gezonde limonade maken

Beste Marianne,
Beste Marianne,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

John hooiveld

Altijd goed

Beste John,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero πŸ‹
Smaakvolle groet,...
Beste John,
Smaakvolle groet,

Muylle Machteld

Makkelijk en snelle levering

Robert Lardenoije

Great service, fast delivery

Strengths, improvements or suggestions

Alot of bulk flavours were sold out.

Lambrechts Rudy

Lekkere smaken van limonade

Beste Rudy,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! πŸ‰
Tot snel,

Sacha Froom

Snelle verzending, veel keuze in smaken en niet duur.

Beste Sacha,
Tot snel,

Rosseau Tom

Eerste keer bestelling gedaan....zeer snelle levering en top producten!

Beste Tom,
Het team van...
Beste Tom,

Monique

Beste Monique,
Beste Monique,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! Je tip nemen we zeker mee voor de toekomst. πŸ“
Dankbare groet,

Jamal

Goede service

Beste Jamal,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. πŸ’
Vriendelijke groet,...
Beste Jamal,