Write a review

97% of the customers recommend this company.

Vandecasteele chantal

Lekker en snel geleverd

Aafke

anoniem

Bestelling langer onderweg, maar komt wel aan. Echter staat er steeds dat er Stevia in de poeder zit maar dan krijg je het product thuis en dan zitten er andere zoetstoffen in waar ik minder blij... Bestelling langer onderweg, maar komt wel aan. Echter staat er steeds dat er Stevia in de poeder zit maar dan krijg je het product thuis en dan zitten er andere zoetstoffen in waar ik minder blij mee ben (acesulfaam-K bijvoorbeeld), ik krijg er hoofdpijn van. Ook kreeg ik hele rare smaken in het proefpakket: chili en allemaal verwanten van chili (vies!) en tomaten (ik ga geen soep drinken met zoetstoffen... dus wat is het idee hier nu achter?). Al met al is het soms lekker om wat te drinken en dan niet allemaal suiker binnen te krijgen, maar tegelijk geven de zoetstoffen mij erg snel hoofdpijn dus.

M.Koppelaar

Ik heb op 6 mei betaald en 8 mei ontvangen en kreeg een e-mail dat ik nog niet betaald heb.

F. Nijborg

Goed geregeld en betrouwbaar

Smittie

Lekkere limonade, teveel zoetstof waardoor sommige smaken mierzoet zijn. Je kan het wel goed verdunnen. Wij verdunnen het met meer water dan wordt aangegeven.

Helen

Perfect

F

Proef verpakking

Wendy

Ik heb een proefpakket besteld. En het is allemaal echt ontzettend lekker

Sharon

Positief!