Write a review

97% of the customers recommend this company.

Jessica Baan

Prettige aankoop, snel

Beste Jessica,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,

Bianca van der Pol

Een fijn bedrijf, reageert snel op mails, denkt met je mee, bestelling word snel verzonden.

Beste Bianca,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Het team van...
Beste Bianca,

Christophe gielis

De smaken zijn veel intenser da waterdrops,de kola smaak naar cola en de waterdrops enkel naar caramel. Ik heb nog 46smaken te testen maar ik denk dat ik ga overschakelen naar bolero door de smaken... De smaken zijn veel intenser da waterdrops,de kola smaak naar cola en de waterdrops enkel naar caramel. Ik heb nog 46smaken te testen maar ik denk dat ik ga overschakelen naar bolero door de smaken die er beter uitkomen.

Beste Christophe,
Beste Christophe,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

Rashid

They are not No updating for the location if delivery

Strengths, improvements or suggestions

If can get more choices for delivery (companies) and need more offers or promotions

Sylvia

Alles ging zoals het hoort.

Beste Sylvia,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het...
Beste Sylvia,
Zomerse groet,

Sabrina

Snelle levering, veel keuze

Beste Sabrina,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Beste Sabrina,

Ineke Janssen

Have been a client for a number of years. Always good service

Strengths, improvements or suggestions

Improvement: the number of countries where the product can be sent to

Van den Brande

Top! 1 pakje verkeerd geleverd , maar na 2 dagen was het juist daar, en ik mocht het verkeerde behouden. Dit heb ik vandaag voor t eerst geprobeerd. En bestel dit bij de volgende bestelling mee .... Top! 1 pakje verkeerd geleverd , maar na 2 dagen was het juist daar, en ik mocht het verkeerde behouden. Dit heb ik vandaag voor t eerst geprobeerd. En bestel dit bij de volgende bestelling mee . Win , win zou ik zeggen!!

Beste Lode,

Geke

Top

Beste Geke,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

Ok