Write a review

97% of the customers recommend this company.

J.

Heel goed

Beste J.,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero πŸ‹
Smaakvolle groet,...
Beste J.,
Smaakvolle groet,

Depotter Peter

Ik bestel zeker terug. Zeer leuk met het overzichtje waar je kan aanduiden wat goed is en zo ook je favorieten terug kan bestellen.

Beste Peter,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Het team...
Beste Peter,
Tevreden groet,

Cengiz Ozk

I am a frequent buyer, they have good products, good conditions. No complaints till so far.

All good

Michael Vandorpe

Goeie smaken, snelle levering en alles verloopt vlot.

Beste Michael,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Het...
Beste Michael,

Karima Addou

Beste Karima,
Beste Karima,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero πŸ‡
Dankjewel,

Maka Michael

Livrason rapide, produits pas chèrs

?

Ron van der Poel

Beste Ron,
Smaakvolle groet,...
Beste Ron,
Smaakvolle groet,

Nina

Zeer goed. Duidelijke site, makkelijk bestellen en zeer snel ontvangen.

Beste Nina,
Het team...
Beste Nina,

Carlos Roman

Producto de calidad, y buen servicio en general

Strengths, improvements or suggestions

A la hora de hacer el pedido, no es muy operativa

EVRARD Jocelyne

First time