Write a review

97% of the customers recommend this company.

Gerda

Vlotte aankoop en levering.

Beste Gerda,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Marianne

Prima, snelle levering

Beste Marianne,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het...
Beste Marianne,
Frisse groet,

Priscilla

Wij gebruiken Boldero in de gastouder opvang ter vervanging van limonade. De kinderen vinden het heerlijk! Sommige smaken zijn zo ziet dat ik er soms wel 2,5 a 3 liter, per zakje, van maak.

Beste,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat jullie Bolero zo waarderen. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Het...

Kelly blauw

Vlot duidelijk

Beste Kelly,
Bedankt voor je feedback! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle groet,...
Beste Kelly,
Smaakvolle groet,

jamie

Zeer goed en altijd in orde

Beste Jamie,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Beste Jamie,
Smaakvolle groet,

Wendy

Lekker .en zonder suiker

Beste Wendy,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Blije groet,
Het team...
Beste Wendy,
Blije groet,

Angelique

Al wat jaren klant en nu voor het eerst de Energy geprobeerd. Top! Ik blijf weer!

Beste Angelique,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Angelique,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Geert donker

Beste Geert,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Het team...
Beste Geert,
Tevreden groet,

van Wingerden

GOED

Vrolijke groet,

Maya

Goed . Priduct snelle levering . Wel altijd nog verzendkosten.

Beste Maya,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We zullen er wat aan doen en we kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop....
Beste Maya,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We zullen er wat aan doen en we kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊