Heel fijn!
Reply Bolero Drink Store:
Beste Dorothy,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Dorothy,
Beste R.c,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! πΉ
Zomerse groet,
Beste Willy,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! π
Frisse groet,
Beste Majka,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! π
Tot snel,
Beste Ramona,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! π#drinkbolero
Smaakvolle groet,
Het team van...
Beste Emile,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! π
Dorstlessende groet,...
Beste J,
Smaakvolle groet,
Beste Elma,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! π
Tevreden groet,
Beste Joke,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! Tot de volgende keer! π
Dankbare groet,
Beste Marie-cathΓ©rine,