Write a review

97% of the customers recommend this company.

Dorothy

Heel fijn!

Beste Dorothy,
Beste Dorothy,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero πŸ˜ƒ
Vrolijke groet,

R.c.Vermeulen

Beste R.c,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Beste R.c,
Zomerse groet,

Willy

Snel verzending

Beste Willy,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Frisse groet,
Beste Willy,
Frisse groet,

Majka Meenhorst

Super

Beste Majka,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! πŸ‰

Ramona

Super tevreden

Beste Ramona,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Het team van...
Beste Ramona,

Emile Slappendel

Uitstekend, zoals altijd

Beste Emile,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,...
Beste Emile,
Dorstlessende groet,

J.Simonis

Beste J,

Elma

Superb!

Beste Elma,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Beste Elma,
Tevreden groet,

Joke

Beste Joke,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! Tot de volgende keer! πŸ“
Dankbare groet,

Marie-cathΓ©rine Verstraete