Write a review

97% of the customers recommend this company.

Marco van Es

Beste Marco,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Marco,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

bea

Prima service en zoveel keus

Beste Bea,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Bea,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

Mevr A. de Kok-Maas

Heerlijke smaken, snelle levering

Beste A,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Het team van...
Beste A,

Ann Deblaere

Beste Ann,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het team...
Beste Ann,
Zomerse groet,

Mustar Effendi

Prima en gastvrij

Beste Mustar,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,

Peter engelen

Lekkere smaken

Beste Peter,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Eddy Seising

Goede ervaring

Beste Eddy,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle groet,...

Vrolijke groet,

Mark

Fast and good product

Strengths, improvements or suggestions

New flavors? Strawberry & cream, chocolate milk?

anoniem

Goede service!

Beste,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀