Write a review

97% of the customers recommend this company.

Stefan

Prima product en prima serviceπŸ‘πŸ»

Beste Stefan,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero πŸ‹
Smaakvolle...
Beste Stefan,
Smaakvolle groet,

M Verstraten

Beste M,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Frisse groet,
Het team van...
Beste M,
Frisse groet,

J

Positief

Beste J,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,...
Beste J,
Vriendelijke groet,

Ronnie

Snelle levering van een mooi product echt TOP

Beste Ronnie,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! πŸ“

Marcella

Eigenlijk altijd wel snelle verzending. Goed verpakt.

Beste Marcella,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,

Smaakvolle groet,

Harry

Beste Harry,
Beste Harry,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero πŸ˜ƒ
Vrolijke groet,

Pauwels ingrid

Alles netjes op tijd geleverd en veel goede smaken zeer tevreden

Beste Ingrid,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! πŸ‹
Fruitige groet,

Baert Sandra

Perfect

Beste Beart,
Beste Beart,
Vrolijke groet,

Angelika

Is heerlijk en heb het verder door verteld

Beste Angelika,
Het team van...