Heerlijk limonade
Reply Bolero Drink Store:
Beste Monique,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,
Beste Monique,
Smaakvolle groet,
Discounts for the clients
I have not received my order and I have no information about what is happening with my order and when it will arrive, and I placed the order on August 15
Beste mevrouw Nas,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,...
Beste,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,...
Beste YM,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,
Het team van Bolero
Beste Rob,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Beste Esther,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Nina,
Fruitige groet,
Het team van Bolero
Beste Marleen,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,