Goed en wat minder.
Reply Bolero Drink Store:
Beste Ada,
Dankjewel voor je fijne review! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,
Beste Ada,
Smaakvolle groet,
Beste Diana,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd...
Beste Marisca,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het...
Beste Willie,
Frisse groet,
Het team...
Beste,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,
Beste Diana,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,...
I found it a little difficult to find certain flavors. Abd the difference between the products isn't very clear.
Beste Ranish,
We streven altijd...
Give more info about the purchase once is done
Beste Evelien,
Vriendelijke groet,...