Write a review

97% of the customers recommend this company.

Mirjam

Snelle levering!

Beste Mirjam,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍉

Bianca

Word snel geleverd

Beste Bianca,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋

Dian Eshuis

Uitstekende service en snelle levering

Beste Dian,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Beste Dian,
Frisse groet,

Joep Koning

Fantastisch! nu al 3 bestellingen geplaatst en er is geen smaak naast munt die ik niet lekker vond, als je niet weet wat lekker is gewoon een variatie pakket kopen en zelf ondervinden.

Beste Joep,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Joep,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊

Doesburg

Heel goed

Beste Tania,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Beste Tania,
Tevreden groet,

D

Heerlijk verfrissend en perfect van smaak

Beste D,
Beste D,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

John Augustijnen

1 woord..... GEWELDIG 👍👍

Beste John,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Ed Ridderhof

Prima ervaring

Beste Ed,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

Strengths, improvements or suggestions

Swennen kelly

Zeer tevreden.

Beste Kelly,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Beste Kelly,