Was altijd goed. Nu minder! Zij maken fouten en de klant moet het oplossen
Altijd een goeie service
Beste A,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,
Het team van Bolero
Duidelijke afhandeling bestelling. Snel geleverd.
Beste Eva,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Goed.
Beste Cora,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Lekkere ranja
Beste Mariet,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Zeer goed
Beste Ietje,
Zomerse groet,
Het team...
Duidelijke info, snelle levering en tot nu veel smaken lekker.
Beste Carla,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Snelle leveren, uitgebreid proefpaket besteld. Veel keus.
Beste,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Het team van...