Write a review

97% of the customers recommend this company.

Cor Noordeloos

De bestelling van een variΓ«teit van zakjes met diverse smaken Bolero ging super gemakkelijk, maar ik was sceptisch over de diverse smaken en kwaliteit van het product.

Ik heb nu al een...

Ik heb nu al een zevental smaken geproefd en ik ben blij verrast.

Alle smaken zijn echt lekker en fris, zeker als je het koelt in je koelkast.

Beste Cor,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Het team van...
Beste Cor,
Tevreden groet,

Sarah

Goede ervaring

Beste Sarah,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Sarah,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

Yvonne Kesimaat

Snelle verzending. Altijd goed

Beste Yvonne,
Beste Yvonne,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero πŸ˜ƒ
Vrolijke groet,

fverberne

Snel en goed geregeld, goede producten

Beste Fverberne,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Het team van...

Vrolijke groet,

Sandra

Snelle service en levering

Beste Sandra,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! πŸ‹
Fruitige groet,

Dana jansen

Zeer goed

Beste Dana,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero πŸ‹
Smaakvolle groet,...
Beste Dana,

Mar

Al jaren klant bij dit bedrijf

Beste Mar,
Ontzettend leuk om te horen dat je al jaren klant bent bij ons! Als een echte kenner, wat vind jij de lekkerste smaak in ons assortiment? We horen het graag van je! 😊
Blije...

Beste Ramona,
Smaakvolle...
Beste Ramona,

Marian

Snelle en netjes verpakte bestelling

Beste Marian,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Frisse groet,
Het team...