Mijn ervaring is uitermate goed. Het contact verloopt soepel doordat men snel op vragen of wijzigingen reageert. Het eindresultaat is mooi en in goede staat afgeleverd/bezorgd.
Judith
Bestelling plaatsen ging makkelijk. Levertijd werd echter verstreken, dus zelf nagebeld. Toen wel netjes geholpen en de volgende dag een leveringsafspraak gemaakt. Doeken zijn mooi.
Fam. Roosjen
Veel keus, diverse stijlen, afwijkende maten mogelijk
Aankoop
SP
Wij zijn erg tevreden.
Anonymously
Goede communicatie, snelle levertijd, geode weergave van wat er op internet getoond werd.
Paul
Prima. Alleen wat later geleverd dan verwacht
Renske
De levering duurde iets langer dan verwacht, maar dat zal aan de feestdagen hebben gelegen. Het resultaat is in ieder geval prachtig, de verf zit er mooi dik op. Ik ben erg blij met mijn gele ezel!
R Beekman
Twee schilderijen besteld, waarvan eentje langer duurde vanwegen het niet aanwezig zijn van de latten. Hierover ben ik goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk besloten een van de schilderijen...Twee schilderijen besteld, waarvan eentje langer duurde vanwegen het niet aanwezig zijn van de latten. Hierover ben ik goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk besloten een van de schilderijen terug te sturen, dit was geen enkel probleem en ik kreeg daarvan het volledige bedrag binnen enkele dagen teruggestort. Topclub met een leuk assortiment en kwaliteitsproducten.
Anonymously
Ik heb tot nu toe 3 schilderijen besteld bij kunstvoorinhuis en ik ben er heel blij mee, allemaal even mooi.