Write a review

96% of the customers recommend this company.

Reply Wow art paintings:

Bedankt voor uw reactie.
Bedankt voor uw reactie.
Kunstvoorinhuis streeft naar een levertijd van 3 weken en wij geven aan op de bestel bevestiging dat indien het schilderij dik geschilderd is dat de levertijd iets langer kan duren. Omdat wij onze schilderijen in opdracht geven bij in erkende kunstschilder en geen productie werk leveren is de levertijd soms een probleem.
Nogmaals ons excuus voor de iets langere levertijd.
kunstvoorinhuis.nl

Positief

Anonymously

Erg mooi schilderij en binnen een week of 6 geleverd.

H.Rusman

Jammer van de tijdsoverschrijding, voor de rest is het ok

Anonymously

Twee schilderijen besteld. De eerste na vier weken in huis. De tweede laat nog op zich wachten (inmiddels ruim 5 weken). Onbekend wanneer deze geleverd gaat worden.
Erg tevreden over het...
Erg tevreden over het eerste schilderij. Vol verwachting over de tweede.

Reply Wow art paintings:

Geachte,
Geachte,
Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Wij werken met 63 verschillende kunstschilders in 28 verschillende landen met door ons geselecteerde kunstschilders en het door u bestelde schilderij hebben wij op diverze punten laten corrigeren. U mag ons altijd bellen en mailen en wij verwachten uw schilderij volgende week bij on in de galerie. Wij gaan het dan meteen opspannen, vernissen en verpakken en nemen contact met u op voor het maken van een aflever afspraak. Mocht u urgente vragen hebben bel of mail ons.
Kunstvoorinhuis.nl

Anonymously

Mooi schilderij en zijn er erg blij mee. Alleen levertijd veel langer dan aangegeven op dit. Verder prima afgehandeld.

Anonymously

Prima schilderij, precies wat we in gedachten hadden

paul slokkers

Prima producten en perfecte service

Aag

Prima service, kwaliteit van product is goed. Bij vragen of klacht meteen contact en zoeken samen naar de juiste oplossing!
wij zijn echt tevreden.

Anonymously

Goede site maar zeer lange levertijd. Bij navraag ontving ik steeds per omgaande een reactie maar uit eigener beweging niet of nauwelijks