Write a review

99% of the customers recommend this company.

P.A. de Wachter

Supper schoenen

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, we waarderen dit ten zeerste! Kun je ons aangeven wat je goed en minder goed vond? Met deze verbetertips kunnen we een nog betere service bieden. Alvast bedankt!

Anonymously

Goede site, makkelijk bestellen, goede pasvorm, snelle levering

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, we waarderen dit ten zeerste. Veel plezier met je nieuwe schoenen!

Anonymously

Ik ben reeds aardig wat jaren klant en heb mijn kast volstaan met mascolories. Daarbij heb ik jullie zien groeien van een klein bedrijfje naar een professioneel bedrijf wat steeds op zoek is naar... Ik ben reeds aardig wat jaren klant en heb mijn kast volstaan met mascolories. Daarbij heb ik jullie zien groeien van een klein bedrijfje naar een professioneel bedrijf wat steeds op zoek is naar creatieve uitdagingen.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je feedback, dat waarderen we enorm! We hebben ook gemerkt dat er iets ontbreekt in ons aanbod zonder de schoenen van Pepe Milan. Daarom zijn we momenteel bezig met een nieuwe collectie die we naast ons huidige label zullen aanbieden. Deze zal wat betreft de pasvorm, afwerking en prijs dichter bij het label van Pepe Milan liggen. We hopen dit label rond de jaarwisseling te kunnen lanceren.

Uitstekend

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling en de tip! Ik zal het doorgeven, dat klinkt zeker als een goed idee!

Anonymously

Verrassende schoenen. tot nu toe alles goed gegaan met bestellingen etc. Jammer dat er geen tussenmaten verkocht worden.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je feedback! We hebben inderdaad momenteel geen halve maten, maar dat is zeker een goed idee voor in de toekomst. Als je net tussen twee maten in valt, kunnen inlegzolen een uitkomst bieden.

Richard Toussaint

Doorgaans prettige ontvangst en goede sfeer

Beste Richard,
Dankjewel voor je feedback!
We zijn er van bewust dat het aanbod sinds we alleen nog Mascolori verkopen gemiddeld in prijs is gestegen.
Er zijn momenteel schoenen in de...
Beste Richard,
Dankjewel voor je feedback!
Er zijn momenteel schoenen in de maak die in een lagere prijsklasse vallen om de prijsklasse van Pépé Milan te kunnen vervangen.
We verwachten die eind van het jaar in de webshop.
Ook las ik dat je de schoenen verzoolt omdat we leren doorgestikte zolen hebben. Mede om die reden zit er een rubberen stuk onder de wreef op de zool, zodat je toch de luxe uitstraling en het comfort van een houten zool hebt, maar deze minder snel slijt, je meer grip hebt en de schoenen wat warmer zijn in de koude maanden.
De nieuwe modellen die in een lagere prijsklasse vallen zullen een helemaal rubberen zool hebben.

Bestelling van schoenen

N.Oostvogel

Goede ervaring geen aanmerkingen, duidelijke website.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je feedback, dat waarderen we ten zeerste. In het geval van een uitverkocht model konden we helaas geen nieuw exemplaar aanbieden. We hopen dat je met de aangeboden korting alsnog iets leuks hebt kunnen uitzoeken.

Marian Haenen

Super lieve attentie nadat de levering eigenlijk iets te vroeg was aangekomen ..( LET WEL TE VROEG) dit gebeurd nergens hahahahah... zo besteld ivm een verjaardags verrassing ... zo hadden we op de... Super lieve attentie nadat de levering eigenlijk iets te vroeg was aangekomen ..( LET WEL TE VROEG) dit gebeurd nergens hahahahah... zo besteld ivm een verjaardags verrassing ... zo hadden we op de dag zelf toch toch nog een verrassing te bieden die niet bekend was

Beste Marian,
Dankjewel voor de leuke reactie!

Mooie schoentjes, vlot geleverd

Dankjewel voor de feedback,
Dankjewel voor de feedback,
De schoenen van Pépé Milan zijn inderdaad een wat lagere kwaliteit, maar ook prijsklasse dan Mascolori, dit is ook een van de redenen waarom we alleen nog maar Mascolori verkopen.
Mocht je problemen hebben met de schoenen/veters kan je ons altijd mailen naar info@mascolori.nl met wat foto's.
Zijn de veters te snel kapot? Dan sturen we een nieuw paar op! Dit kan namelijk de beste gebeuren ;)