Write a review

99% of the customers recommend this company.

Jan

Een paar outline by Zandvliet aangeschaft,perfecte pasvorm en heel apart.

Anonymously

Prachtige schoen, snelle en correcte levering.

Mieke

Super!
Super!
Behalve dat je niet met cash kan betalen in de winkel....ooit eens drie uur in de trein gezeten met hoop cash om mijn vriend ge verrassen met nieuwe schoenen. Geen pasjes bij me...dus zonder schoenen weer met de trein terug. Balen!

marcel

Kei leuke winkel en webshop, personeel is heel vriendelijk, 1 paar in de winkel gekocht en 1 paar via de webshop.
binnen 2 dagen had ik ze ontvangen..

Bart Geerdink

Auwerda

Fijn contact telefonisch. Goed product. Adequate levering

H van Cleef

Eerste keer , jammer dat bepaalde schoenen niet altijd in mijn maat verkrijgbaar is

Snelle levering.

Leuk, apart, "iets anders", klantvriendelijk

Reply Mascolori:

Hi William,
Hi William,
Bedankt voor je review. Jammer dat je ervaring met ons niet per se een positieve is... Ik zie dat je al contact met de klantenservice hebt gehad en alles netjes is opgelost. Gelukkig.
Mocht je onverhoopt toch weer ergens (spreekwoordelijk) tegenaan lopen: je kan altijd mailen en/of bellen!
Groet,
Mascolori