Write a review

99% of the customers recommend this company.

Anonymously

Inmiddels 2 paar online besteld, erg tevreden!

Kiki Renardel

Ik heb online schoenen gekocht als cadeau voor mijn broertje

Anonymously

Aangename site om mee te werken en de producten zien er effectief uit zoals ze op de foto staan.

Anonymously

Ik heb nu een paar zeer bijzondere en unieke schoenen. Dat ze ook nog eens snel werden bezorgd is extra fijn.

Loek

Zeer vlotte afhandeling en overzichtelijke website. Ben echter bang dat de maatvoering van de schoenen is afgestemd op Italiaanse voeten. Een volgens mij normale Hollandse wreef past niet in de... Zeer vlotte afhandeling en overzichtelijke website. Ben echter bang dat de maatvoering van de schoenen is afgestemd op Italiaanse voeten. Een volgens mij normale Hollandse wreef past niet in de prachtige schoenen

Reply Mascolori:

Beste Loek,
Bedankt voor je review. Jammer dat je de leest niet lekker past! We hebben dit eigenlijk nog niet eerder gehoord, terwijl we voornamelijk aan Nederlandse voeten gedragen worden....
Beste Loek,
Als het in de buurt is, nodig ik je van harte uit eens in de winkel te komen. We hebben schoenen met verschillende pasvormen!
Ik hoop tot ziens. Een fijne dag gewenst,
Mascolori

Lex Bunnik

De persoonlijke, snelle reactie op een probleempje met de maat en de verdere afwikkeling daarvan,
sterkt mij in het vermoeden dat Raymond en Mascolori voor de hoogste service en kwaliteit gaan.
Verder word ik blij van de producten en dat is voor mij altijd een belangrijke maatstaf!

Joeo

Fantastische collectie, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

H Stortelder

Mooi bedrijf met mooie producten.

Ramona van Houten

Top bedrijf!