Write a review

99% of the customers recommend this company.

Hans kaptein

Altijd weer leuke schoenen en snel geleverd

Anonymously

Snelle reactie en informatie over schoenen en levering. Bij niet leverbaar direct telefoontje en geld terug. Dag erna alsnog leverbaar en meteen opgestuurd. Goeie service.
Website voorraad...
Website voorraad info zou wat scherper kunnen.

Vince Mattens

Alles gaat supervlot. Ze houden je duidelijk op de hoogte via mail. Supersnelle leveral. Enkel de schoenddoos zag er 'gebruikt' uit maar kan natuurlijk zijn door de verzending. TOP!

Anonymously

Positieve ervaring. Voor mij een heerlijk assortiment.

Johan

Prima service, mooi product

Ronald Koedijk

Helemaal super.

Top!

Jorge Pinheiro

Had een online-bestelling gedaan, maar ik ben uiteindelijk na 1 week naar de store geweest om te vragen waar mijn aankoop bleef. Deze was blijven staan in de stap processing terwijl het bedrag... Had een online-bestelling gedaan, maar ik ben uiteindelijk na 1 week naar de store geweest om te vragen waar mijn aankoop bleef. Deze was blijven staan in de stap processing terwijl het bedrag al meteen van mijn rekening was geïncasseerd.

Reply Mascolori:

Hey,
Vervelend dat je bestelling is blijven hangen, maar fijn dat het allemaal goed is opgelost! Veel plezier met je schoenen.

Gilbert

Gilbert