Write a review

99% of the customers recommend this company.

John

Intussen 5 paar Mascolori's (allemaal Pepe Milan). Past mij meer dan perfect! Levering supersnel en altijd perfect verzorgd! Zeker niet het laatste paar!

Anonymously

Gave schoenen en een snelle levering

Joris van Stam

Goed. De zending was op tijd. Het bestellen was makkelijk. Geen problemen ondervonden.

Anonymously

Ik heb ene paar discodips besteld via internet

Aardig.

William

Eerst iets via internet besteld, ging niet helemaal goed, maar top opgelost. Het is de oplossing die telt, niet het probleem.

Anonymously

Ik heb een top ervaring gehad met Mascolori

Jaap De Waard

Het is een zeer goede bedrijf met hele goede service en krijg altijd antwoord op je vragen en snelle reactie .

Tim

Creatieve schoenen, goede levering

Timo van de Kasteele

Overzichtelijke webshop met duidelijke foto's die overeenkomen met de werkelijkheid, de extra informatie over de schoenmaat is nuttig, zodoende bestelde ik een paar in maat 45, terwijl ik normaliter... Overzichtelijke webshop met duidelijke foto's die overeenkomen met de werkelijkheid, de extra informatie over de schoenmaat is nuttig, zodoende bestelde ik een paar in maat 45, terwijl ik normaliter maat 46 heb. De pasvorm is perfect, de afwerking van de schoenen is goed en de prijs-kwaliteit is naar mijn idee heel netjes. Aangezien ik de schoenen nog geen week in bezit heb, kan ik nog niets zeggen over de duurzaamheid op langere termijn. De levertijd is overigens snel: voor 12 uur bestellen is de volgende dag ook echt in huis.