Goede sfeer, echter voor de vaste klant mogen ze nog wel iets beter hun best doen. Klanten zijn niet van vanzelfsprekend.
J.Koster
Kom er al jaren zowel online als in de winkel vriendelijk personeel.
S.K.
Bestel nu sinds enige tijd schoenen via de website. Winkel fysiek nooit bezocht. Maat altijd goed en nooit iets terug hoeven te sturen. Heel tevreden over de schoenen zowel kwalitatief en uiterlijk....Bestel nu sinds enige tijd schoenen via de website. Winkel fysiek nooit bezocht. Maat altijd goed en nooit iets terug hoeven te sturen. Heel tevreden over de schoenen zowel kwalitatief en uiterlijk. Absolute aanrader.
Pas geleden bij een bestelling kreeg ik het bericht dat 1 paar schoenen niet op voorraad was :-( Vanwege de sale was de voorraad op de site niet goed bijgewerkt, balen!
Tuurlijk kon ik me geld terugkrijgen of....ik kon uit de gehele collectie voor meer dan het dubbele bedrag van mijn orginele schoen een nieuwe schoen uitkiezen! ehm....sorry maar daar krijg ik tranen van in me ogen, een bedrijf wat weet wat klantenservice / binding is. Kan niet meer stuk! Keep it up Mascolori!
Frank Snoeks
Schitterende schoenen, altijd onderscheidend. Heel vaak krijg ik vragen, waarop mijn antwoord dan luidt: MAS-CO-LORI.