Write a review

99% of the customers recommend this company.

Tim Degelin

Eerste ervaring

Ger Bonno de Haan

Prima, alles naar wens

Anonymously

Prachtige schoenen; zeer (!) teleurstellende service. Slecht telefonisch bereikbaar. Toen ik eindelijk contact had werden er beloften gedaan die tot tweemaal niet werden nagekomen. Ik ga weer terug... Prachtige schoenen; zeer (!) teleurstellende service. Slecht telefonisch bereikbaar. Toen ik eindelijk contact had werden er beloften gedaan die tot tweemaal niet werden nagekomen. Ik ga weer terug naar mijn vertrouwde Floris van Bommel.

Reply Mascolori:

Hallo Ivo!
Vervelend dat je je aankoop zo hebt ervaren... Ondertussen heb je al contact met onze klantenservice gehad en is je ontevredenheid hopelijk weggehaald.
In ieder geval bedankt...
Hallo Ivo!
In ieder geval bedankt voor de feedback!

luimes

Prima.

Jean-Paul

1e ervaring was TOP !
Ik ga zeker nog eens bij jullie bestellen

Anonymously

Bijzondere schoenen, snelle levering

Gerben

Een dikke 10!

Erwin

Verrassende, coole, creatieve collectie schoenen. Supersnel geleverd. Prima kwaliteit tegen redelijke prijs

Jeroen reinders

Prima service tevreden consument

Erik

Goed advies mbt de maat die ik moest hebben, en snelle levering en daarbij prachtig verpakt met een schoenenzak en glimmende veters als extraatje...pure luxe!