Geen info bij gebruik lachgascracker nu hand verbrand
Réaction de la Protoxyde Azote:
Hoi Robbert, wat onhandig! De beschrijving staat erbij, en we hebben je zelfs een gratis anti-vries cracker aangeboden. Jammer dat je nergens op reageert.
Bedankt William, dat willen we graag zo houden!
Kijk Mitchel, dat zijn nog eens mooie reviews! Bedankt voor je eerlijke en positieve reactie op onze producten en diensten!
Hoi Ingrid, wij vonden de communicatie ook erg snel en vriendelijk bedankt! We staan voor je klaar en veel plezier en hopelijk tot de volgende keer.
Hey Quincy, thanks voor je positieve ervaring! De ballonnen worden altijd verpakt in de aantallen zoals beschreven en je krijgt altijd circa 20 ballonnetjes gratis bij iedere tank!
Bedankt voor jouw recensie en bestelling Sidney!
Top, hartstikke bedankt voor jouw 5 sterren!
Dankjewel Eddie! Het doet ons goed jouw positieve reactie te lezen
Bedankt voor de review Helen, jammer dat je het niet leuk vond om voor verzendkosten te moeten betalen. Vanaf 100 euro is verzending overigens gratis!
Hoi Nadal, bedankt voor je recensie! Wij hebben binnen 48 uur na ontvangst je borg uitbetaald. Zo te zien had jouw retour pakket wat vertraging en kan liggen aan de drukte als gevolg van het corona...