De positieve beoordelingen van dit "bedrijf " komen bij mij erg onbetrouwbaar over, hier klopt iets niet.
Van bij het eerste "contact " is hier al een raar kantje aan.
De telefoon word niet opgenomen en op een email word niet geantwoord , je moet chatten zoals pubers.
Je hebt alzo ook geen enkel bewijs over de communicatie.
De leveringstermijn werd bij mij niet nagekomen en ik annuleerde de bestelling maar aan de reactie van Paulissen te zien was hij daar niet blij mee en werd ik al nattigheid gewaar.
Het was de schuld van de leverancier liet hij na verschillende keren aandringen weten maar die leverancier daar heb ik niks mee te maken ik kocht bij "Eenmansbedrijf Maarten Paulissen" (hoe verzin je het ).
Beveiligd betalen (bvb via PayPal ) kan niet zodat je de betaling niet kan terugvorderen bij onregelmatigheden.
Na de annulering van mijn bestelling betaalde Paulissen mij niet terug binnen de wettelijke termijn van 2 weken waarbij hij er waarschijnlijk van uit gaat dat je voor 127 € toch niet naar een advocaat kan stappen.
Omdat ik een zeer uitgebreide rechtsbijstand verzekering heb staat mijn geld nu na 2 maanden terug op mijn rekening .
Zonder deze verzekering had ik er waarschijnlijk naar kunnen fluiten.
Het "eenmansbedrijf " antwoordde ook niet op 2 aanmaningen tot betaling via email en op een aangetekend schrijven van mijn verzekering.
Toen het begon te nijpen heeft hij uiteindelijk terugbetaald.
Opgelet doe hier geen zaken mee want het is zogezegd goedkoper dan bij zijn leverancier Desco maar achteraf kost het veel meer , dit is link en ruikt sterk naar fraude waarvoor ik dan ook klacht zal neerleggen...
Absoluut niet
Tip
Stop ermee met dat amateuristisch gedoe voordat men u er toe verplicht.
Reactie ALUPEX:
1: Levering was geleverd 1 dag te laat waarvoor onze excuses. Dit kwam door een interne fout van Desco. Dankzij deze late levering krijg ik telefoon waar je mij uit schelde, hierna stop communicatie. Wij hebben alles gedaan om je te helpen.
2: Ik kreeg een mail van jouw dat je de bestelling niet had ontvangen.
3: Je ging meer dan een week later dat pakket retourneren bij Desco zonder mij in te lichten.
4: Je stuurde DAS achter mij aan omdat ik niet terug betaalde.
-> Zeggen dat je het niet ontvangen hebt en wel hebt ontvangen??????
5: De retourbon van Desco hadden wij nog niet in bezit, dus weten wij van niets.
6: Wij hebben de betaling binnen de twee weken, zoals voorgeschreven is, gedaan.
7: Nog veel plezier bij andere winkels!