Ine Courtyn

Één tweetal weken terug schmink besteld. Snelle levering, helaas was de schminke echt niet goed (merk Fiestas). Was niet gepigmenteerd, kon niet met penseel en water vermengen. Degene die dan wel oploste in water, kreeg ik de verf niet van uitgespoeld uit de borstel.

Ik stuur een mail naar de klantenservice, een snle antwoord gekregen. Ze vragen enkele foto's/filmpje. Ik doe dit voor 1 product om het te tonen. Ze gingen mij dit crediteren, echter om alle schmink te beoordelen moest ik van alle potjes een filmpje maken en hen bezorgen (10 tal filmpjes). Goed, dit gedaan. Ze konden het niet openen, en vroegen dan het via WhatsApp te sturen.

De persoon via WhatsApp was niet op de hoogte waardoor ik alle info moest doorsturen. Uiteindelijk een antwoord gekregen dat dit de juiste verf is en dat het niet met penseel maar met een spons moet worden aangebracht. Als ik schmink koop is dit ook om grime mee te doen bij anderen, ik denk niet dat een spiderman, vlinder,... enkel met spons wordt aangebracht. Toen ik dit ook zo aangaf, kreeg ik het bericht dat ze 20 procent korting konden geven, meer niet.

Ik was hier al een 2 dagen mee bezig en besloot om het dan ook wat los te laten. Ik kreeg een factuur met terugbetaling terug van 25 cent, de korting van 1 product. Opnieuw moeten sturen en dan hebben ze de korting op alle schmink gegeven. Het was goedkope schmink, dus dat de kwaliteit niet top is begrijp ik, maar hier kon je niks mee aanvangen. Maar het steken op verkeerd gebruik (enkel met spons doen) en me dan een trieste korting te geven vond ik heel jammer. Ik heb er mijn broek niet aan gescheurd, maar omgekeerd denk ik dat zij dit ook niet gingen hebben gedaan door alles terug te betalen.

Score voor Partywinkel.be: 2/5
Zou je Partywinkel aanbevelen? Ja