Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Dirk Geyskens

Vriendelijke ontvangst, open voor nieuwe ideeƫn.

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Snelle opmaak offerte, vrij korte wachttijd tot plaatsing, mooie materialen.

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Er werd aangegeven dat het uur van plaatsing soms kan afwijken. Maar na 3 uur te laat heb ik zelf contact opgenomen. Er werd gezegd dat ze mij ging terugbellen maar dit gebeurde niet. Na een uur nog eens zelf gebeld. Geen duidelijke info gekregen. Een half uur later stond de reserveploeg er. De gedediceerde ploeg arriveerde om 16u30 terwijl 11u00 initieel afgesproken was. En toen werd de plaatsing supersnel uitgevoerd met wat nadelige afwerking. De opkuis heb ik zelf kunnen doen. Geen aangename ervaring.

Reactie Pglas:

Dag Dirk,
blij om te lezen dat je Pglas aanbeveelt, merci!
Jammer te horen dat de afwerking niet helemaal is zoals het hoort. Die dag is het verloop van de werven niet gegaan, zoals gepland. Dat zorgt dan ook op kantoor voor last minute aanpassingen en het zoeken naar oplossingen. In deze drukte zijn we jou vergeten terug te bellen. Uiteindelijk zijn we met een grotere ploeg naar jou gekomen, om het werk toch nog die dag te kunnen uitvoeren. We willen de klant dan niet teleurstellen met het uitstellen van de werken. Maar de afwerking moet natuurlijk zijn, zoals het hoort. We nemen contact en lossen dit op!

Score voor Pglas: 4.5/5
Beveel je ons bedrijf aan? Ja
Bestelling voor welk product: glazen wanden en deuren