Leuk park. Zeker de animatie. Het huisje leek goed tot we alles in werking namen. De douche was stuk. Het water spoot er vanboven uit. Dus hebben we zelf hersteld. Bij het eten maken en de wasbak te gebruiken, bleek dat het water uit de wasbak spoot toen het afwasmachine op stond. De leidingen van het park moet eens grondig nagekeken worden door een loodgieter. Alles stropte. De ramen waren heel vuil en ons huisje nummer 263 was 1 van de weinige huisje waar het terras vol vuil en bladeren lag, en de ramen zo vuil waren. Ook maandverband zat nog in de vuilbak van de vorige š£ Dat hadden we de avond voor vertrek pas opgemerkt. Aangezien we de vuilbakjes zelf niet gebruikte. Alleen die in de woonkamer. Poetsgrief ontbrak ook in de berging. Alleen een borstel en stofzuiger staat er. Terwijl wij hadden aangegeven dat we de woning zelf zouden reinigen. Maar zonder werkgrief gaat dat moeilijk. Dit park zouden we dan ook nooit meer boeken. Spijtig want de rest was super. Vriendelijk personeel en het park opzich was ook heel proper.