Stijn Bevernage

We zijn met onze 2 kindjes van 3 en 4 jaar twee weekjes in Roompot verbleven. De kindjes vonden het fantastisch. Op regenachtige dagen konden we de binnenspeeltuin gebruiken. Je had er absoluut geen benauwd gevoel, hoewel de akoestiek soms wat beter kan als meerdere kindjes beginnen te gillen. De gratis activiteiten met Koos waren ook leuk. We hebben geen betalende activiteiten mee gedaan, gezien deze nog wat te moeilijk zijn voor onze kindjes.

We hebben ook 2x de themabuffetten geprobeerd. Onze kindjes vonden het kinderbuffet en de soft-ijs wel heel leuk en lekker. Als volwassene waren we wel een beetje teleurgesteld. De gerechten waren niet authentiek genoeg vonden wij. Hier zouden jullie meer uit kunnen halen.

We zijn op aanraden van Roompot brochure/flyer ook een dagje Eindhoven gaan doen, maar we vonden Roermond veel mooier en leuker. Eigenaardig dat dit stadje niet in de brochure stond.

Wel een geslaagde familievakantie gehad met voldoende afwisseling tussen waterpret, speeltuinpret en uitstapjes in de buurt.

Score voor Roompot Parcs - Belgisch: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja