Heel fijn park. Onze zoon kon veilig met andere kinderen spelen en we wisten dat hij niet weg kon door de omheining. We hadden een baby accommodatie. Heel fijn waardoor we spullen gelijk een verzorgingskussen en bed konden thuislaten. Fijn zwembad! De redder waren streng op gebruik van zwembandjes, maar hier hadden we totaal geen probleem mee. Veiligheid boven alles. De prijzen in de supermarkt waren niet veel duurder als in een andere supermarkt. Ook het restaurant was heel aangenaam. Frietjes uit de snackbar waren heel lekker. We hadden een bolderkar gehuurd en dat was zijn 20euro meer als waard. Veel plezier van gehad.
Het enige waar wij ons mateloos aan stoorde waren de rokers op het terras van het restaurant. Waar we ook gingen zitten, er waren altijd mensen aan het roken of ze staken gewoon hun sigaret op waar ons dochtertje van 6 maanden en zoontje bij zaten. Zeer frustrerend. Maak een rokerszone op het terras van het restaurant zodat mensen met (jonge) kinderen rustig kunnen zitten.