Esther B
- Product of service:
- iPhone 14
Goed, snel
Refurbished iPhone besteld met nieuwe accu. Snel geleverd en werkt prima.
Waardeloos
GSM werkt eigenlijk niet naar behoren, jammer van de aankoop
Snelle levering. Goed toestel.
Correcte omschrijving
Heel goede service. Direct antwoord en direct geholpen.
Vlotte communicatie; ik had aanvankelijk wat zorgen over de kwaliteit van het toestel maar dit bleek echt niet nodig.
Zeer betrouwbaar en correct.
Goede service maar nog steeds wachtend op reactie bij opmerking na verkoop …
Eerste keer klant, eerste keer een item moeten terug sturen omdat deze beschadigd bleek te zijn..
Vlotte afhandeling van de aankoop van mijn iphone
Parfait !
Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:
Forza Refurbished
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Goed, snel
Refurbished iPhone besteld met nieuwe accu. Snel geleverd en werkt prima.
Waardeloos
GSM werkt eigenlijk niet naar behoren, jammer van de aankoop
Snelle levering. Goed toestel.
Correcte omschrijving
Heel goede service. Direct antwoord en direct geholpen.
Zeer betrouwbaar en correct.
Goede service maar nog steeds wachtend op reactie bij opmerking na verkoop …
Vlotte afhandeling van de aankoop van mijn iphone
Parfait !