M

SLECHT

Reactie Herladen.be:

Beste Melanie, Zoals je ons geschreven hebt, heb je van ons een email ontvangen met de opwaardeercode. Je gaf aan, dat je de aanwijzing op onze website niet gelezen had en het verkeerde product... Beste Melanie, Zoals je ons geschreven hebt, heb je van ons een email ontvangen met de opwaardeercode. Je gaf aan, dat je de aanwijzing op onze website niet gelezen had en het verkeerde product gekocht had. Helaas kunnen digitale producten niet geruild worden. Je kunt de code echter wel privé doorgeven aan iemand anders. Met vriendelijke groet, Team Herladen.be

Enaya

I pay 10€ but I can not recharge

I don't know how do that

Reactie Herladen.be:

Beste Enaya, Ik heb de code nog een keer aan je verstuurd, samen met de opwaardeerinstructies. Controleer ook je spam ajb. Met vriendelijke groet, Anne

Akmal

Is not good this 2 times I buy credit but give me €20 and I buy €40

Is not good this 2 times I buy credit but give me €20 and I buy €40

Reactie Herladen.be:

Dear Akmal, thank you for your feedback. As we are unable to provide service through this channel due to privacy reasons, pllease contact us by filling out the contact form at www. herladen.be. Of... Dear Akmal, thank you for your feedback. As we are unable to provide service through this channel due to privacy reasons, pllease contact us by filling out the contact form at www. herladen.be. Of course we would be happy to serve you the best we can. Thank you very much in advance, Maarten, Herladen.be

ahmed

Heel slecht,
3e keer dat ik Geen code krijg in mijn mailbox noch in de spam

communicatie,Ik kreeg geen code
en heb dringend 1 nodig, als volgt moet ik ergens anders 1 kopen
en zal weer mijn geld niet terug krijgen ook!

Reactie Herladen.be:

Goede morgen Ahmed, dank voor je beoordeling. Zou je ons willen benaderen via het contactformulier op www.herladen.be? Dan hebben we je gegevens zo bij de hand en kunnen we zien wat er aan de hand... Goede morgen Ahmed, dank voor je beoordeling. Zou je ons willen benaderen via het contactformulier op www.herladen.be? Dan hebben we je gegevens zo bij de hand en kunnen we zien wat er aan de hand is. Dank alvast en een mooie dag! Maarten, Herladen.be

Dirk

Zeer goed.

Snelheid, gebruiksgemak;

Hamid Gul Dad

Bad

Bad scammers

Reactie Herladen.be:

Beste Hamid, dank voor je beoordeling. Ik zag dat je twee keer contact met ons hebt gezocht om je opwaardeercode te ontvangen. Die hebben we je toegestuurd. Kun je even het contactformulier op... Beste Hamid, dank voor je beoordeling. Ik zag dat je twee keer contact met ons hebt gezocht om je opwaardeercode te ontvangen. Die hebben we je toegestuurd. Kun je even het contactformulier op www.herladen.be invullen zodat we weten waar je bezwaar ligt? Dank alvast! Maarten, Herladen.be

xxxxxxxxxxxxx

Best ok

snel en overzichtelijk

Beste Roger,
Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je aankoop!
Groetjes,
Het team van Herladen.be

Abdoulaye

Cool

Good

Reactie Herladen.be:

Bedankt voor je review en fijne dag!

Michael Bynens

Slecht

Reactie Herladen.be:

Beste heer Bynens, laat u ons alstublieft weten wat we voor u kunnen betekenen? Het beste kunt een email sturen naar support@herladen.be. We kijken zeer uw naar uw reactie.
Met vriendelijke...
Maarten van Basten,
Herladen Support

Zoubida

Top

Snelle service

Reactie Herladen.be:

Bedankt voor je review en fijne dag!