6 /10

SterSterSterLege sterLege ster

checkbox100% beveelt Herladen.be aan!

M

SLECHT

Antwoord Herladen.be

Beste Melanie, Zoals je ons geschreven hebt, heb je van ons een email ontvangen met de opwaardeercode. Je gaf aan, dat je de aanwijzing op onze website niet gelezen had en het verkeerde product gekocht had. Helaas kunnen digitale producten niet geruild worden. Je kunt de code echter wel privé doorgeven aan iemand anders. Met vriendelijke groet, Team Herladen.be

Enaya

I pay 10€ but I can not recharge

Antwoord Herladen.be

Beste Enaya, Ik heb de code nog een keer aan je verstuurd, samen met de opwaardeerinstructies. Controleer ook je spam ajb. Met vriendelijke groet, Anne

Akmal

Is not good this 2 times I buy credit but give me €20 and I buy €40

Antwoord Herladen.be

Dear Akmal, thank you for your feedback. As we are unable to provide service through this channel due to privacy reasons, pllease contact us by filling out the contact form at www. herladen.be. Of course we would be happy to serve you the best we can. Thank you very much in advance, Maarten, Herladen.be

ahmed

heel slecht, 3e keer dat ik Geen code krijg in mijn mailbox noch in de spam

Antwoord Herladen.be

Goede morgen Ahmed, dank voor je beoordeling. Zou je ons willen benaderen via het contactformulier op www.herladen.be? Dan hebben we je gegevens zo bij de hand en kunnen we zien wat er aan de hand is. Dank alvast en een mooie dag! Maarten, Herladen.be

Dirk

Zeer goed.

Hamid Gul Dad

Bad

Antwoord Herladen.be

Beste Hamid, dank voor je beoordeling. Ik zag dat je twee keer contact met ons hebt gezocht om je opwaardeercode te ontvangen. Die hebben we je toegestuurd. Kun je even het contactformulier op www.herladen.be invullen zodat we weten waar je bezwaar ligt? Dank alvast! Maarten, Herladen.be

xxxxxxxxxxxxx

best ok

Antwoord Herladen.be

Beste Roger, Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je aankoop! Groetjes, Het team van Herladen.be

Abdoulaye

SterSterSterSterLege ster

Cool

Michael Bynens

Slecht

Antwoord Herladen.be

Beste heer Bynens, laat u ons alstublieft weten wat we voor u kunnen betekenen? Het beste kunt een email sturen naar support@herladen.be. We kijken zeer uw naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Maarten van Basten, Herladen Support

Zoubida

Top

sven

super

Antwoord Herladen.be

Beste Sven, Bedankt voor je review en fijne dag!

KRis

Perfect zoals altijd

Antwoord Herladen.be

Beste Kris, Bedankt voor je feedback en fijne dag toegewenst!

Lambrechts

Niet goed !!!

Antwoord Herladen.be

Beste klant, Wij hebben je de code nu vier keer toegestuurd. Zit je mailbox misschien vol? Heb je je spam gecontroleerd? Met vriendelijke groet, Anne

R. DeVink

Nvt

Antwoord Herladen.be

Beste R. DeVink Wat jammer dat je ons maar 1 ster geeft. We hebben je een email gestuurd en hopen dat je ons laat weten wat we zouden kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Anne

Manssens Johnny

Jammer dat mijn bankkaart geweigerd werd

Antwoord Herladen.be

Beste Johnny, We begrepen van je, dat je wel wordt doorverwezen naar de site van Bancontact, maar dat het vanaf dat moment misgaat. Dat ligt buiten ons bereik. Je kan het beste je bank contacteren . Met vriendelijke groet, Anne

Geantwoord op

Herladen.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Herladen.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 november 2014

Herladen.be

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Herlade.be Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Scheepmakerspassage 183

Top

sven

super

Antwoord Herladen.be

Beste Sven, Bedankt voor je review en fijne dag!

KRis

Perfect zoals altijd

Antwoord Herladen.be

Beste Kris, Bedankt voor je feedback en fijne dag toegewenst!

Lambrechts

Niet goed !!!