Angelina

Slecht ik had dus een herlaadkaart van Netflix 25€ gekocht maar ik ontvang geen code via mail

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.
Veel plezier met de code!

De parade bjorn

(Bewerkt)

Code niet bruikbaar

Beste klant,
We hebben je verder geholpen per e-mail.

zoë

(Bewerkt)

Heb mijn email verkeer geschreven. En ze hebben het opgelost

Snel

Beste klant,
Het kan natuurlijk gebeuren dat je een typfoutje maakt in je e-mailadres. Geen probleem, we hebben de code nogmaals verzonden naar het juiste e-mailadres.
Met vriendelijke...

devolder

Niet zo goed

vraag mij af waarom het zolang duurd ik ne mail krijg met mijn code

Beste klant,
Bedankt voor uw geduld, we hebben u de code met een andere mail gestuurd.
Daarnaast hebben we u mail naar onze klantenservice ook geantwoord.
We wensen u nog een prettig...
Beste klant,
Bedankt voor uw geduld, we hebben u de code met een andere mail gestuurd.
Daarnaast hebben we u mail naar onze klantenservice ook geantwoord.
We wensen u nog een prettig weekend!
Michael Aarlberg

Michelle

Slechts

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling.
Fijne dag!

Matthew Delvoye

Ik heb een kaart van 75 euro gekocht maar de code werkt niet op mijn nintendo eshop op mijn nintendo switch

Beste klant,
We hebben je een geldige code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Als reactie op jouw supportaanvraag, hebben we je tips gestuurd zodat je de code gewoon kunt gebruiken.
Goed om te horen dat het gelukt is. Veel plezier met de code!

Ivonne reinders

Heel slecht twee keer herladen maar geen code ontvangen en ook geen reactie op mijn mail gehad

Beste klant,
Wij hebben jouw mail van 7 januari binnen een uur beantwoord, maar we hadden geen reactie ontvangen. We hebben je vervolgens op 1 februari nogmaals een mail gestuurd met de opwaardeercode.
Veel plezier met je aankopen en fijne dag.
Met vriendelijke groet, Team Herladen.be

van den berghe leo

Hééééél moeilijk, misschien niet gelukt !!!

Beste klant,
Veel plezier met de code!

Heirman Jeffrey

Slecht

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. Daarom hebben we de code nogmaals naar jouw e-mailadres toegestuurd. Veel plezier ermee!

S.G.

Netflix code van 50euro besteld, maar niet aangekregen. Geen reactie op mail die ik stuur of via hun fb pagina.

Beste klant,
We hebben je op 18 jan een email gestuurd met meer informatie over jouw bestelling.
Fijne dag!