Slecht
Reactie Herladen.be:
Beste klant,
Wij hebben u een email gestuurd met informatie over jouw bestelling. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Momenteel niet
Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling.
Fijne dag!
Niets
Beste Liberathe,
De door jou bestelde Netflix code werd op 1 januari, enkele seconden na ontvangst van je betaling, per email aan je geleverd. Het gebeurt wel eens dat een email niet aankomt of...
Dear Customer,
We sent the codes to the email address provided in the order.
Have a nice day!
Best regards, Zet
Niets
Beste Liberathe, de door jou bestelde Netflix code werd op 1 januari, enkele seconden na ontvangst van je betaling, per email aan je geleverd. Het gebeurt wel eens dat een email niet aankomt of bij...
Met vriendelijke groet, Zet
Nadat ik een slechte review had gegeven, kreeg ik na vijf uur dan toch mijn code doorgestuurd.
Beste klant,
Goed om te horen dat het probleem opgelost is. Wij beantwoorden onze e-mails binnen 24 uur.
Veel plezier met de code!
Oplichters
Beste klant,
We hebben u nogmaals de opwaardeercodes verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres.
Veel plezier met de codes!
Neen
Beste klant,
We hebben je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
OPLICHTERS,SCAMMERS
Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan. Hopelijk ontvang je onze mails in goede...