ALUPEX

B&B Holset

Zeer goed

Snelle levering en prima prijzen

Nvt.

Roland

Prima producten!

Vriendelijke en gedienstige persoon.

?

Arne De Vuyst

Op de website wordt sterk de nadruk gelegd op kwaliteit. Samen met de voordelige prijzen vergeleken met andere website, de mogelijkheid om te chatten, de theorie, ... had ik een goed gevoel om hier... Op de website wordt sterk de nadruk gelegd op kwaliteit. Samen met de voordelige prijzen vergeleken met andere website, de mogelijkheid om te chatten, de theorie, ... had ik een goed gevoel om hier te bestellen.

Als die het zelfde die voor het eerst sanitair gaat aanleggen geeft de website veel vertrouwen door de uitleg. Ook de kwaliteit voor een goede prijs is belangrijk. Vergeleken met andere websites... Als die het zelfde die voor het eerst sanitair gaat aanleggen geeft de website veel vertrouwen door de uitleg. Ook de kwaliteit voor een goede prijs is belangrijk. Vergeleken met andere websites lijkt die mij correct.

Afmetingen van de artikels zou handiger zijn om op voorhand alles uit te tekenen. Nu kwam ik tot de vaststelling dat de puzzel die ik wou leggen niet om mijn bord kwam.
Er is nogal wat verkeerd...
Er is nogal wat verkeerd geleverd, dat geeft niet zo’n goede indruk. De zeer vriendelijke bediening via chat, mail en telefoon maakt veel goed!

Welk product of categorie mis je op de webshop?

Ik heb een cintropur UV filter en een watermeter voor debiet elders moeten bestellen. Ook aparte drukmetertjes heb ik niet gevonden.

Jean

De Goederen werden snel geleverd en alles was aanwezig

ik heb meerdere keren uitleg gevraagd betreffende de te gebruiken materialen en kreeg telkens heel goede raad en degelijke uitleg

sommige zaken misschien duidelijker beschrijven

Hennep en Kolmat

christof

Schitterend

snelle servie

niks super

niks

Baeten Hubert

Perfecte service, lage prijs, snelle levering, correcte communicatie, gewoon perfect.

prijs/kwaliteit/snelheid/communicatie

Nick

Communicatie

Kogelkraanmet aftap

István Benkő

Heel tof.

Goede producten, goede prijzen korte levertijd.

André Janssens

Eerste bestelling en aangenaam verrast, iemand die kent wat hij verkoop vind jij niet meer zo vaak tegenwoordig.

Materiaal, prijs en technische begeleiding.

bvb bij koperbuizen, vond ik: mag je niet braseren, zonder uitleg of reden. Maarten gaf me wel alle informaties aan mij vraag.

Jan

Heel positieve ervaring.

Snelle reactie bij bestelling. Heel hulpvaardig bij vragen.

Webshop nog overzichtelijker maken.

Weinig of niets.