anonymous
zeer goede ervaring
- Welk product of categorie mis je op de webshop?
- niks
- Verbeterpunten of tips
- leveren aan lev leveradsres, niet op facturatieadres
- Sterke punten
- snelheid
Snel afgehandeld
Ik heb wat spullen gekocht bij Alupex.be en zeer tevreden met alles (prijs service bezorging) top bedankt Alupex zo doorgaan 😁👍
Zeer vriendelijk en behulpzaam met uitleg Zeer duidelijke site
Zeer goed
Bestelling gedaan, zonder problemen optijd geleverd
SPAM Prijs
Alles prima
prima
Snelle en vlotte levering
Top service. Denken mee met u om een oplossing vinden voor uw project. Zeer snelle levering/afhaling!!
Met kennis en raad bijgestaan voor mijn nieuwe project
snel geleverd voor correcte prijs
Uitgebreide keuze en snel
Makkelijk bestellen via de webshop
Maarten Paulissen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Maarten Paulissen heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel afgehandeld