ALUPEX

Alles is vlot verlopen

Bert Rijken

Snel, zeer goede en open communicatie. Super service.

Top communicatie

Verheyen Ben

Vriendelijk en vlot onthaal.

Snelle en duidelijke info.

Goede service

Misschien eens kijken voor online te betalen

pierre van utterbeeck

Ik kan niets negatiefs bedenken

niets dan lof

Merkus

X

Voortreffelijke communicatie tijden levering

Bij mijn eerste bestelling is de betaling fout gegaan. Ik ontvang dan een bericht waarbij wordt aangegeven dat. de bestelling wordt verwerkt en er contact met wordt opgenomen. Ik heb daarom geen... Bij mijn eerste bestelling is de betaling fout gegaan. Ik ontvang dan een bericht waarbij wordt aangegeven dat. de bestelling wordt verwerkt en er contact met wordt opgenomen. Ik heb daarom geen tweede bestelling geplaatst voor een correcte betaling. Helaas is er geen contact opgenomen en heb ik een week later alsnog een bestelling geplaatst. Graag procedure bij niet succesvol betalen herzien.

Welk product of categorie mis je op de webshop?

Voor mijn aankoop (internetmodule Vaillant warmtepomp) heb ik ook een buskabel nodig. Deze moet ik apart kopen bij andere firma. Had liever een aanbeveling gehad dat dit product nodig is bij de... Voor mijn aankoop (internetmodule Vaillant warmtepomp) heb ik ook een buskabel nodig. Deze moet ik apart kopen bij andere firma. Had liever een aanbeveling gehad dat dit product nodig is bij de module en bij u verkrijgbaar is.

Reactie ALUPEX:

Sorry voor late back-order en de communicatie. We hebben sinds kort de interne werking veranderd om dit probleem te verkomen.

Stijn Roesems

Positief

snelle goede info gekregen via online chat.

neen

neen

David

Goede ervaring

Alle benodigde info is aanwezig. Scherpe prijs.

Geen.

Geen.

Relatie Bruno

Ik had contact met maarten ivm sanitair stukken. Had een lijst door gestuurd en hij zetten die om naar een offerte. Er was de mogelijk om er stukken af te halen.

cv ketels.