Nathalie uit België

Super

Jana De Jonghe

Bestelling is nog steeds niet geleverd, 4 dagen na de bestelling!

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Zowel DHL als PostNL hebben het beide erg druk. Heb je al contact opgenomen met onze... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Zowel DHL als PostNL hebben het beide erg druk. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag.
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Tahira Singh

Pakketje is laat aangekomen!

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Helaas hebben zowel DHL als PostNL het momenteel erg druk. Uiteraard is retourneren geen probleem... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Helaas hebben zowel DHL als PostNL het momenteel erg druk. Uiteraard is retourneren geen probleem mocht dit naar wens zijn. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Rivky

Super kwaliteit! En snelle levering

Melissa

Snelle levering, correct, alles was in orde.

Sarina

Snelle verzending, correct

Martine

Je vind hier wel altijd leuke dingen en hebben veel . Ook is alles snel geleverd dus gewoon top

PB

In orde, goed verpakt, producten mooi

Tilli Arnoeyts

Ben zeer tevreden over Partywinkel. Vlot besteld en de volgende dag aan huis besteld.