Emira

Ben zeer tevreden

josette sykes

Blij met de levering, na heel lang wachten, maar in deze tijden begrijpelijk. Wat me wel erg stoorde was dat ik een betaalherinnering kreeg (verschillende keren) hoewel het pakje niet eens geleverd... Blij met de levering, na heel lang wachten, maar in deze tijden begrijpelijk. Wat me wel erg stoorde was dat ik een betaalherinnering kreeg (verschillende keren) hoewel het pakje niet eens geleverd was...

An D

Supersnel geleverd!

Ellen

Uitstekende klantenservice

Robin Schellingen

Pakje donderdag besteld, normaal werd het vrijdag geleverd.. pas twee dagen later (zondag) lag het in de brievenbus. We hadden het nodig voor halloween, dus hebben er niets aan gehad omdat het veel... Pakje donderdag besteld, normaal werd het vrijdag geleverd.. pas twee dagen later (zondag) lag het in de brievenbus. We hadden het nodig voor halloween, dus hebben er niets aan gehad omdat het veel te laat aangekomen was.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling niet op de gewenste datum is bezorgd. Zeker gezien wij het pakket wel op de gewenste datum hebben verstuurd. Helaas heeft... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling niet op de gewenste datum is bezorgd. Zeker gezien wij het pakket wel op de gewenste datum hebben verstuurd. Helaas heeft PostNL een vertraging opgelopen en is jouw pakket later bezorgd. Erg vervelend. Uiteraard is retourneren geen probleem mocht dit naar wens zijn. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!

Bob

Levering heeft hééééél lang geduurd en is maar in orde gekomen na verschillende telefoontjes.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Vanwege de verhuizing van ons magazijn afgelopen week, hebben wij niet alle bestellingen direct kunnen versturen en zijn wij helaas tegen... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Vanwege de verhuizing van ons magazijn afgelopen week, hebben wij niet alle bestellingen direct kunnen versturen en zijn wij helaas tegen meerdere tegenslagen aangelopen. Inmiddels verloopt onze service sinds deze week weer helemaal zoals het hoort te zijn en is deze zelfs nog beter geworden, de hele reden waarom wij ons magazijn hebben verhuisd. Wij willen je dan ook nogmaals bedanken voor je begrip en zien je graag bij ons terug.

Janssen

Leuke artikelen

Muylaert

Super goede service

Wendy Ceulemans/Vanhove

Slecht, product was kapot, gemeld, geen enkele reactie.

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je jouw bestelling kapot hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij kunnen helaas geen bericht van jou terugvinden. Zou je... Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je jouw bestelling kapot hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij kunnen helaas geen bericht van jou terugvinden. Zou je onze klantenservice opnieuw een bericht kunnen sturen? We bieden je graag een passende oplossing. We horen en helpen je graag.