edward

Een bestelling geplaatst, de bestelling zou de volgende dag moeten aankomen, maar dat gebeurde niet. Toen kreeg ik een e-mail dat de bestellingen vertraging konden oplopen omdat ze naar een ander... Een bestelling geplaatst, de bestelling zou de volgende dag moeten aankomen, maar dat gebeurde niet. Toen kreeg ik een e-mail dat de bestellingen vertraging konden oplopen omdat ze naar een ander magazijn verhuisden. 7 maanden na Covid-19 en ze gebruiken het nog steeds als excuus, maar wat dan ook. Ik vroeg hen of ze me een bevestiging konden sturen voor wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen en ze hebben het gewoon zonder reden geannuleerd.
Dus voor klantenservice een grote 0.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling en onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege de verhuizing van ons magazijn afgelopen week, hebben wij niet alle bestellingen direct kunnen versturen en zijn wij helaas tegen... Dank voor je beoordeling en onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege de verhuizing van ons magazijn afgelopen week, hebben wij niet alle bestellingen direct kunnen versturen en zijn wij helaas tegen meerdere tegenslagen aangelopen.
Inmiddels verloopt onze service sinds deze week weer helemaal zoals het hoort te zijn en is deze zelfs nog beter geworden, de hele reden waarom wij ons magazijn hebben verhuisd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We zien je graag terug bij een volgend feest.

E

Heel erg slecht bedrijf! duurde twee weken langer dan geplanned. Bestelling 2 x geannuleerd vanuit hun kant. Heel veel onnodige poes pas. Stelletje prutsers, nooit iets kopen hier,

Reactie Partywinkel.be:

Inmiddels verloopt onze service sinds deze week weer helemaal zoals het hoort te zijn en is deze zelfs nog beter geworden, de hele reden waarom wij ons magazijn hebben verhuisd. Onze excuses voor het ongemak. We zien je graag terug bij een volgend feest.

Joris

Slechte communicatie en te late levering

Reactie Partywinkel.be:

Inmiddels verloopt onze service sinds deze week weer helemaal zoals het hoort te zijn en is deze zelfs nog beter geworden, de hele reden waarom wij ons magazijn hebben verhuis. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We zien je graag terug bij een volgend feest.
met feestelijke groet,

BOUEZ

Zeer vlotte levering

Claus Brenda

Ballon was dag erna al aan het afgaan dat was wel heel spijtig, voor de rest wel tevreden over snelle levering

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je bericht en beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat de levering naar wens was. Dat horen we graag! Wat jammer om te vernemen dat de ballon snel minder werd. Dat is uiteraard niet de... Bedankt voor je bericht en beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat de levering naar wens was. Dat horen we graag! Wat jammer om te vernemen dat de ballon snel minder werd. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij bieden je graag een passende oplossing. We zien je graag terug bij een volgend feest.

Helena

Heel snelle levering. Produkt was net zoals het op de foto stond

Toya

Komen belofte van levering dag er na niet na

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling en onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege de verhuizing van ons magazijn afgelopen weken, hebben wij niet alle bestellingen direct kunnen versturen en zijn wij helaas tegen... Dank voor je beoordeling en onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege de verhuizing van ons magazijn afgelopen weken, hebben wij niet alle bestellingen direct kunnen versturen en zijn wij helaas tegen meerdere tegenslagen aangelopen. Inmiddels verloopt onze service sinds deze week weer helemaal zoals het hoort te zijn en is deze zelfs nog beter geworden, de hele reden waarom wij ons magazijn hebben verhuisd. We zien je graag terug bij een volgend feest.

Hannes

Net zoals op foto! Goed dus

Wolff

Uitgebreid assortiment, snelle levering