paul

Geen problemen.
De prijs inclusief verzending is niet écht een koopje.
Maar dat wisten we reeds toen we bestelden, dus: geen probleem.

vlotte afhandeling - betalen en hupsakee :-)

Ik was lichtjes ontgoocheld over de kwaliteit van de opdruk. Ik had beige tapijten besteld met een rode opdruk. Wat men echter gedaan heeft is een zwarte of donkergrijze rechthoek gemaakt in het... Ik was lichtjes ontgoocheld over de kwaliteit van de opdruk. Ik had beige tapijten besteld met een rode opdruk. Wat men echter gedaan heeft is een zwarte of donkergrijze rechthoek gemaakt in het beige tapijt en daarop de rode letters gedrukt.
Ik had gewoon graag rode letters op een beige tapijt gehad.

Correct, en snelle levering

Kwaliteit

Zo goed als perfect! Duidelijke en overzichtelijke site. Zeer degelijke producten tegen een schappelijke prijs. Levering zoals beloofd.

Zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding.
Professioneel.
Goede communicatie.

Meer foto's van het product beschikbaar stellen.
360° view van het product.

duidelijk en snel

matten waren niet de perfecte pasmaat

pollet daniel

Uitstekend

vlotte afhandeling.

mooi afwerking

nee

rolly

Heel vlotte afhandeling , snelle levering , leveringsbedrijf had echter wel geen mail gestuurd wanneer zou geleverd worden en plots stond men reeds aan de deur . Anders alles naar wens . enkel is... Heel vlotte afhandeling , snelle levering , leveringsbedrijf had echter wel geen mail gestuurd wanneer zou geleverd worden en plots stond men reeds aan de deur . Anders alles naar wens . enkel is moeilijk de locatie van de tekst op de mat moeilijk te beoordelen op bestelformulier , misschien een duidelijker schema . ( positie 1 of 2 duidelijkere tekening ?)

enkel leveringsfirma had tijdstip levering niet doorgegeven .

Zeer tevreden met de verkregen automatten.

Gebruiksgemak van de website, duidelijke communicatie vanwege het bedrijf, en uiteindelijke passende automatten.

Ik ben een tevreden klant.

Neen